Om oss

I januari 2009 fick Linn diagnosen diabetes typ 1. Ingen vet varför immunsystemet angriper och förstör de egna insulinproducerande cellerna. Diabetes typ 1 är en allvarlig sjukdom som är obotlig om inte stora framsteg görs i framtiden. Läs mer om diabetes här.

I vår blogg får du en inblick i vår värld – helt enkelt vår resa genom livet. Gårdagen är historia och den kan vi inte fylla med mera innehåll men vi kan lära oss ett och annat genom att reflektera över vad som hände respektive inte hände. Vi läste någonstans att ”Lycka är att minnas gårdagen, drömma om morgondagen och att leva i nuet” och det sammanfattar vår livsfilosofi ganska bra.

Linns typ 1 diabetes finns med henne och påverkar familjen 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året och därför är många blogginlägg diabetesrelaterade. Jag skriver naket och ärligt för jag tror inte på att försköna bilden.

I varje motgång finns fröet till en ännu större framgång!
Man ångrar oftast det man inte gjorde, sällan det man har gjort!
Lyckling blir man genom att göra och inte genom att äga!
Gör det du älskar, älska det du gör!
Ingenting är omöjligt, bara olika svårt!

Linn

Linn är född 2003 och kan beskrivas som en glad och positiv tjej. Hon har förmågan att fokusera på det som är bra och glömma det som är mindre bra.

Linn älskar att simma och hennes mål är att ta OS-guld 2020. Hon vet att ingenting är omöjligt, bara olika svårt. Efter simkarriären planerar hon att jobba med delfiner – ett intelligent och fascinerande djur. Linn tycker också om att spela piano.

It’s up to you – so don’t limit yourself.

Anna

Anna är utbildad sjukgymnast men är sedan sommaren 2009 hemma-mamma. Hon är intresserad av tankens kraft, träning och hälsa. Anna har ett förflutet som handbollsspelare.

Anna är en person som alltid försöker se möjligheter istället för hinder. Hon tror att allt som händer har en mening även om man inte alltid förstår vilken.

It is not what we get. But who we become, what we contribute… that gives meaning to our lives!

Anna finns på Facebook

Jonny

Jonny arbetar som IT-konsult på ett stort internationellt företag. De senaste åren har han i perioder arbetat intensivt med utvecklingen av applikationen DiaLog.

Jonny kan beskrivas som en lugn och omtänksam person som samtidigt gillar äventyr. Han trivs bäst i naturen och har ett förflutet som klättrare.

You are today where your thoughts have brought you; you will be tomorrow where your thoughts take you.

Jonny finns på Facebook och Linkedin