EN INBLICK I VÅR VÄRLD

 

Alla pusselbitar föll inte på plats

2012-09-20 Skrivet av Anna

Som rubriken avslöjar föll inte alla pusselbitar på plats vilket resulterade i att vi inte nådde vårt mål att lansera DiaLog innan sommaren. När allmänna ombudet för socialförsäkringen (AO) överklagade Försäkringskassans beslut som gav oss möjligheten att ha kontinuerlig glukosövervakning på Linn och Google beslöt sig för att ta hutlöst betalt för den tjänst som vi hade tänkt använda oss av - då gick luften ur oss.

När det här hände blev det tydligt att jag och Jonny är enormt olika som människor. Luften gick ur oss båda men jag reste mig starkare än någonsin efter några dagar. Jag skrev ett vattentätt yttrande som fick AO att dra tillbaka sin överklagan. Jag peppade Jonny att kämpa vidare och jag försökte få honom att se andra möjligheter vilket visade sig vara helt fel strategi. Vi hade gått över vår förmåga under lång tid och när Jonny tvingades tänka om ännu en gång blev det helt enkelt för mycket för honom. Han behövde en time-out vilket jag inte förstod förrän flera veckor senare. I min värld kastar man inte in handduken när det tar emot utan då jobbar man ännu hårdare - men på den punkten är vi olika och det måste jag acceptera.

Nu återstår flera stora tidskrävande utmaningar att lösa innan DiaLog kan nå marknaden. Extern expertis inom områden vi saknar kompetens skulle utan tvekan vara ett mycket välkommet och värdefullt inslag. Faktum är att vi var nära att bli beviljade projektpengar till detta ändamål men dessvärre föll vi på mållinjen. Vi är dock fast beslutna att vi ska nå marknaden - med eller utan hjälp. DiaLog är en unik lösning som kommer underlätta den dagliga diabetesbehandlingen för alla som ger applikationen en chans. Den vetskapen gör att vi kämpar vidare.

Tillbaka

VÅR BLOGG

Kommentera gärna inlägget genom att skicka ett mail till oss.

Om man hittar en väg utan hinder så leder den antagligen ingenstans.

- Frank A Clark