EN INBLICK I VÅR VÄRLD

 

En slumrande blogg

2011-08-20 Skrivet av Anna

Ibland undrar jag hur stor läsarskara jag har, vilka ni är som läser min blogg och hur många av er som förväntar sig kontinuitet. I nuläget använder jag inget bloggverktyg utan en hemma-snickrad variant och därför har jag ingen aning om hur det ligger till.

Syftet med den här bloggen är att ge dig som läsare en inblick i vår värld - helt enkelt vår resa genom livet. Tanken är att den ska vara levande med nya intressanta inlägg varje vecka. Jag är ingen proffsbloggare som skriver minst tre inlägg om dagen - om man generaliserar lite. Mitt mål är att prestera 2-3 blogginlägg i veckan.

Bloggen får dock aldrig bli ett måste som dränerar mig på energi. Det finns stunder och tidsperioder när jag inte vill prioritera att skriva, se tidigare blogginlägg. Det finns också tillfällen när jag helt enkelt inte kan sätta ord på mina tankar. Jag skriver, skriver om, skriver om igen och läser igenom. När jag inte hittar den röda tråden i inlägget eller känner att det här inlägget inte är tillräckligt intressant, då trycker jag på delete-knappen.

Det finns de som menar att man bör fortsätta att skriva och publicera inlägg trots att man är oinspirerad - för att upprätthålla vanan. Det fungerar säkert för många men inte för mig. Jag finner ingen mening med att tvinga fram blogginlägg.

Jag ber om ursäkt till er läsare som önskar kontinuitet och som tycker att det går för långt mellan gångerna. En dag kommer skrivarlusten tillbaka och då kommer jag producera fler blogginlägg igen. Jag har många uppslag och det finns mycket som jag vill dela med er men just nu vill jag lägga all tid och energi på att återhämta mig efter en alldeles underbar men stentuff sommar.

Det låter kanske lite kryptiskt - alldeles underbar men stentuff sommar - men om ni tittar in igen så lovar jag att jag ska berätta mera. Välkomna tillbaka!

Tillbaka

VÅR BLOGG

Kommentera gärna inlägget genom att skicka ett mail till oss.

Den här hemsidan/bloggen skapades i november 2009 i samband med att Filmen om Linn lades upp på YouTube. Filmen illustrerar tiden före respektive efter Linn fick diagnosen diabetes typ 1. Vårt mål med filmen var/är att öka kunskapsnivån och förståelsen kring sjukdomen. 4 705 människor har sett den - se den du med!