Sista inlägget…

Det är dags att sätta punkt. Efter att ha vägt fördelar mot nackdelar klarnade det snabbt – som alltid när jag fattar beslut! I skrivande stund vet jag dock inte om det är mitt sista blogginlägg under januari månad, under 2014 eller för alltid. Det får framtiden utvisa. Vad jag vet är att jag ska ta en time out. Jag behöver helt enkelt frigöra tid till andra saker.

493 blogginlägg har det blivit sedan vi lanserade hemsidan och Filmen om Linn i november 2009. Och helt naturligt har en del inlägg väckt mer reaktioner än andra.

Jag vill i det här sista inlägget passa på och framföra ett stort tack till alla som har följt vår resa genom livet. Och ett extra tack till er som har valt att lämna kommentarer och skicka personliga meddelanden. Nu fortsätter vår resa i allra högsta grad men inte här på suchomel.se

Vi önskar alla en fin dag och ett underbart liv! Ta hand om varandra!

Anna

 

Besök vår Insamling till förmån för Barndiabetesfonden som genomförs med hjälp av Charity Storm under perioden 14 november 2013 till 21 februari 2014.

4 Kommentarer

 1. Har hittat så mycket kraft och inspiration på er blogg! Linn kommer gå (simma) långt i livet och jag är säker på att vi kommer se mer av er i framtiden på ett eller ett annat sätt.
  Ha det gott!
  Mvh
  Malin Nyman

  • Tack Malin för uppmuntrande ord! De gör mig både glad och varm i hjärtat! Ta hand om er!
   Anna

 2. Hej Anna!!

  Jag har läst en del av dina inlägg, men inte hunnit med allt…..av personliga skäl som du säkert vet om om du sett något av mina egna blogginlägg!! Förstår att ni haft och har det tufft och kämpar men jag förstår också att er dotter har fantastiska föräldrar som stöttar henne och uppfyller de behov hon har!! Fantastiskt!! Det är det viktigaste!! Fortsätt som ni gjort och ha det riktigt bra!! Jag har också beslutat att jag sätter en ände på min blogg för att prioritera annat….Kram på dg/ Susanne

 3. Hälsa Linn så gott, kul att träffa er i ett snöigt Skövde!

Lämna en kommentar


− ett = 4