Linn lever efter Ung Diabetes motto

Vecka 2 är till ända och vår utmaning har pågått under drygt åtta veckor. Linn har simmat i snitt 4 668 meter/dag och insamlingen är uppe i 4 750 kronor. Under den här veckan har en person antagit utmaningen att ge ett bidrag till Barndiabetesfonden via vår insamling som genomförs med hjälp av Charity Storm. Tack!

Under veckan – den 11 januari närmare bestämt – var det fem år sedan Linn fick diagnosen diabetes typ 1. Då valde vi att fira att vi har klarat av alla extra utmaningar vi har ställts inför i det dagliga livet under det senaste året, se tidigare blogginlägg. Vi firade också att vi har världens bästa tjej som har valt att fortsätta vara glad och ha en positiv inställning till livet.

Som ni redan vet lever Linn efter Ung Diabetes motto: It’s up to you – so don’t limit yourself. Och det visade hon inte minst igår när hon simmade 13 km fördelat på två simpass. Nu anser jag i och för sig att kvalitet är viktigare än kvantitet men det ena behöver inte utesluta det andra. Linn hade bra fokus och fin teknik på båda passen – det kan Jonny och jag intyga som fanns med henne på var sitt simpass.

Ur ett blodsockerperspektiv hade Linn fina värden under hela dagen. Mellan träningspassen vilade hon och åt. Det är viktigt för alla idrottare men om Linn slarvar med det blir konsekvenserna betydligt större. Mellan 12:30 och 15:30 åt hon en frukt, en förstärkt lunch och ett stort mellanmål. Söndagens stabila värden visade sig dock vara lugnet före stormen för natten har varit allt annat än lugn. Men det är en helt annan historia.

Idag är en ny dag med nya möjligheter och nya utmaningar! Vi önskar alla en fin vecka!

 

Besök vår Insamling till förmån för Barndiabetesfonden som genomförs med hjälp av Charity Storm under perioden 14 november 2013 till 21 februari 2014.

1 Kommentar

  1. Din kommentar

Lämna en kommentar


− fem = 2