Att fira eller inte fira – det är frågan!

Idag är det fem år sedan Linn fick diagnosen diabetes typ 1. Vi minns det som igår – hur undersköterskans ansiktsuttryck förändrades när blodsockermätaren inte kunde ange hur högt blodsockret var trots att Linn inte hade ätit någonting på många timmar. Läs min historia här.

Att fira eller inte fira – det är frågan! Jag vet att meningen är delad. Kanske finns det lika många tankar kring det här som det finns drabbade familjer. Inte kan man väl fira att ens barn har fått en allvarlig sjukdom som är obotlig om inte stora framsteg görs i framtiden. Nej, självklart inte!

Men idag väljer vi att fira att vi har klarat av alla extra utmaningar vi har ställts inför i det dagliga livet under det senaste året.

Vi firar också att vi har världens bästa tjej som har valt att fortsätta vara glad och ha en positiv inställning till livet. Vi firar att Linn försöker se möjligheter istället för hinder och att hon har förmågan att fokusera på det som är bra och glömma det som är mindre bra. ”Ni är våra hjältar!” säger Sjukhusclownerna till barnen de möter. Vi håller med.

 

Besök vår Insamling till förmån för Barndiabetesfonden som genomförs med hjälp av Charity Storm under perioden 14 november 2013 till 21 februari 2014.

1 Kommentar

  1. Klart ni ska fira! Vår dotter fick d1 i aug -13 och jag blir så glad över såna här inlägg. Ni är liksom mina förebilder. Kan de så kan vi. Jag bara längtar till vi har ett årsdag, så att man har lärt sig mer om sjukdomen. Kram och grattis. 🙂

Lämna en kommentar


två × 6 =