En månad kvar…

Om en månad sitter vi på flygplanet på väg till Curaçao – en soldränkt ö på 12:e breddgraden, 70 km norr om Venezuela, utanför orkanbältet i Karibiska havet – för att fira vår 100-års dag! För den nyfikna kan jag avslöja att jag fyller 40 år, Linn fyller 11 år och Jonny fyller 49 år. Inom loppet av mindre än tre veckor dessutom. Till vår glädje kommer min syster Petra och hennes man Jörgen att följa med oss.

Redan i juni bokade vi hotell och flygbiljetter men det var först i december när vi bokade hyrbil, en båtutflykt och ett besök på Dolphin Academy som jag verkligen förstod att det var sant. Jag är så glad och tacksam över att vi har förmånen att få uppleva den här fantastiska ön igen!

Klimatet är det som tilltalar mig mest. Solen ger mig så mycket energi. Om min hud (som saknar UVB-ljusbehandlingen i Linköping) dessutom bestämmer sig för att läka ut kommer jag gråta glädjetårar, se tidigare blogginlägg. Likaså om de skundära muskelspänningarna släpper eller åtminstone minskar.

Linn längtar förstås efter att få möta delfinerna igen. På programmet står bland annat Dolpin Encounter och Dolphin Swim. Besöket har vi bokat in på hennes födelsedag! Det kommer bli en dag att minnas!

Bara en månad kvar…

 

Besök vår Insamling till förmån för Barndiabetesfonden som genomförs med hjälp av Charity Storm under perioden 14 november 2013 till 21 februari 2014.

Inga kommentarer än.

Lämna en kommentar


+ 1 = tre