Diabetes typ 1 kan drabba vem som helst, när som helst!

Vecka 1 är till ända och vår utmaning har pågått under drygt sju veckor. Linn har simmat i snitt 4 515 meter/dag och insamlingen är uppe i 4 650 kronor. Under den här veckan har alltså ingen antagit utmaningen att ge ett bidrag till Barndiabetesfonden via vår insamling som genomförs med hjälp av Charity Storm.

Att utmaningen har pågått i drygt sju veckor innebär också att vi har passerat halva utmaningsperioden på 100 dagar. Vi kan konstatera att Linn ligger i fas med sin utmaning att simma i snitt 4 018 meter/dag. Vi kan också konstatera att vi föräldrar inte alls ligger i fas med att samla in 18 680 kronor till Barndiabetesfonden.

Visste du förresten att det finns 382 miljoner människor med diabetes (alla sorter) i världen? Och prognosen för framtiden är skrämmande. 2035 tror man att antalet har stigit till 592 miljoner människor! 10-15 procent av de som har diabetes har diabetes typ 1.

  • Diabetes typ 1 kan inte förebyggas!
  • Sjukdomen kan drabba vem som helst, när som helst!
  • Ingen vet varför immunsystemet angriper och förstör de egna insulinproducerande betacellerna!

Hjälp oss hjälpa Barndiabetesfonden! Varje gåva är viktig och skänker hopp om nya framsteg och genombrott. Tack på förhand!

 

Besök vår Insamling till förmån för Barndiabetesfonden som genomförs med hjälp av Charity Storm under perioden 14 november 2013 till 21 februari 2014.

Inga kommentarer än.

Lämna en kommentar


5 − = två