”Jag kom, krigade och vann!”

Lika mysigt som det är att plocka fram tomtarna till första advent – lika skönt är det när tomtarna har krupit tillbaka ner i sina lådor igen. ”Redan?” kanske någon tänker. ”Så kan man väl inte göra?” kanske någon annan tänker. Jo, det går alldeles utmärkt ska du veta. Sedan jag flyttade hemifrån 1993 har jag haft som vana att alltid plocka undan julen innan det nya året anländer. Inget undantag i år alltså.

Och efter städningen idag köpte vi tulpaner, årets sista. De står på bardisken nu och sprider glädje. Jag tycker det är underbart att vakna den 1 januari och se tulpaner istället för tomtar.

Mina tankar kring året som gått börjar också ta form. Det blir ett långt inlägg och ett långt inlägg tar lång tid att skriva för mig. Jag planerar att publicera det på Nyårsafton innan vi går till Arenabadet och kör årets sista och längsta träningspass. Hoppas du kommer tillbaka då och att du tar dig tiden att läsa min årssammanfattning.

Nu njuter vi av de sista dagarna på 2013 och ser fram emot ett nytt spännande år. Vi sänder också kärlek och kraft till de som behöver det. Jag tänker bland annat på min före detta kollega och hennes kamp. Jag tänker på familjen jag nämnde i ett tidigare blogginlägg. Mellansonen som är 9 år fick typ 1 diabetes för drygt tre år sedan. Under hösten har han vistats på sjukhus flera gånger på grund av akuta diabeteskomplikationer. 20 december i år fick han diagnosen akut lymfatisk leukemi (ALL). Jag följer hans kamp och jag älskar hans ord:

”Jag kom, krigade och vann!”

Det är ett oerhört starkt och tänkvärt citat! Använd dig av det i svåra stunder. Tänk också på pojken och hans familj när du behöver perspektiv. De flesta utmaningar och problem vi ställs inför i vardagen är förhållandevis små.

Carpe Diem!

 

Besök vår Insamling till förmån för Barndiabetesfonden som genomförs med hjälp av Charity Storm under perioden 14 november 2013 till 21 februari 2014.

Inga kommentarer än.

Lämna en kommentar


fyra × 9 =