Vecka 51 är till ända

Vecka 51 är till ända och vår utmaning har pågått under drygt fem veckor. Linn har simmat i snitt 4 059 meter/dag och insamlingen är uppe i 3 150 kronor. Under den här veckan har en person antagit utmaningen att ge ett bidrag till Barndiabetesfonden via vår insamling som genomförs med hjälp av Charity Storm. Tack!

Är du en av de som är ute i sista minuten? Det gör inget! Än är det inte försent. Så här skrev jag i ett tidigare blogginlägg: Välj gärna att ge din julgåva (kostnaden för porto till exempel) till vår insamling till förmån för Barndiabetesfonden. Som tack får du en PDF med fint julmotiv som du kan skicka till dina vänner med plats för en personlig hälsning. Läs mer om hur du gör här.

 

Besök vår Insamling till förmån för Barndiabetesfonden som genomförs med hjälp av Charity Storm under perioden 14 november 2013 till 21 februari 2014.

Inga kommentarer än.

Lämna en kommentar


8 − = ett