Vilken dominoeffekt

Det blev inget vattenpass tillsammans med Linn igår. Arenabadet var stängt på grund av driftstopp i hela anläggningen. Mitt i högsäsongen under jullovet! Det visade sig senare att en serie olyckliga omständigheter låg bakom. Och det är svårt att inte le åt eländet. Snacka om dominoeffekt. Skaraborgs Allehanda skriver bland annat följande:

”Kommunens växeln la ner tidigt i morse och senare stannande en av pumparna på badet. Normalt ska ett larm gå när pumparna stannar. Problemet var att larmet går via växeln, och i och med att den stod still gick inget larm ut. Vattnet steg och orsakade ett fel i ett elskåp vilket gjorde att styrenheterna la av när de kom i kontakt med vatten. Därför slogs reningen av badvattnet ut. Vilket i sin tur innebar att man inte kunde garantera att badvattnet var okej.”

Enligt kommunens tekniska chef, Ingemar Linusson, ska Arenabadet vara badvänligt redan idag söndag. Så idag klockan 09:00 gör vi ett nytt försök.

 

Besök vår Insamling till förmån för Barndiabetesfonden som genomförs med hjälp av Charity Storm under perioden 14 november 2013 till 21 februari 2014.

Inga kommentarer än.

Lämna en kommentar


9 + två =