För ett år sedan…

För ett år sedan skrev jag nedanstående statusuppdatering på Facebook. Jag minns det som igår. Känslan jag hade inom mig.

Förberedelserna inför flytten till Skövde är nu klara. Nu tar vi julledigt några dagar och laddar batterierna med fysisk aktivitet, god mat och många skratt med nära och kära. Jag måste dock erkänna att det var med viss sorg i hjärtat och med tårar i ögonen som jag låste dörren till lägenheten för sista gången och såg Linköping försvinna bakom mig. En stad jag flyttade till januari 1997 och som jag kom att trivas så bra i. Jag kommer sakna många härliga människor, jag kommer sakna vår underbara lägenhet med närhet till allt… MEN nu börjar ett nytt spännande kapitel i vårt liv. Vi har bara Linn till låns och vi vill stötta hennes drömmar och mål och ge henne förutsättningar att må bra idag och imorgon. Vi läste någonstans att ”Lycka är att minnas gårdagen, drömma om morgondagen och att leva i nuet” och det sammanfattar vår livsfilosofi ganska bra. Ta hand om varandra och njut av dagen! Tack för att ni finns!

Mina tankar kring året som gått kan ni läsa om i ett kommande blogginlägg som publiceras på Nyårsafton. Om jag lyckas sätta ord på det som har hänt respektive det som inte har hänt vill säga. Idag vill jag avsluta med följande rader: Ta inte någon eller något för givet. Känn tacksamhet för det du har.

 

Besök vår Insamling till förmån för Barndiabetesfonden som genomförs med hjälp av Charity Storm under perioden 14 november 2013 till 21 februari 2014.

Inga kommentarer än.

Lämna en kommentar


7 − = fyra