Bli inte ledsen när du inte får något julkort av oss i år

Vecka 50 är till ända och vår utmaning har pågått under drygt fyra veckor. Linn har simmat i snitt 4 088 meter/dag och insamlingen är uppe i 3 050 kronor. Under den här veckan har ingen antagit utmaningen att ge ett bidrag till Barndiabetesfonden via vår insamling som genomförs med hjälp av Charity Storm men vi har själva valt att ge 300 kronor.

I år gör vi nämligen som många företag och myndigheter. Vi skickar inga traditionella julkort utan istället har vi valt att att ge ”portot” till Barndiabetesfonden. Så bli inte ledsen när du inte får något julkort av oss i år – tänk istället på att vi tillsammans har gett framtidshopp till 8 000 barn och ungdomar med diabetes typ 1 i Sverige.

Ge gärna en julgåva du också. Som tack får du en PDF med fint julmotiv som du kan skicka till dina vänner med plats för en personlig hälsning. Läs mer om hur du gör här.

 

Besök vår Insamling till förmån för Barndiabetesfonden som genomförs med hjälp av Charity Storm under perioden 14 november 2013 till 21 februari 2014.

Inga kommentarer än.

Lämna en kommentar


× nio = 18