Linn spelar Ballade pour Adeline på piano

Linn gillar inte bara att simma. Hon gillar att spela piano också. Faktum är att hon gillar det mesta hon gör. Det är något som kännetecknar henne och som ofta kommer upp på utvecklingssamtalen.

Den här terminen har Linn pianolektion varje torsdag eftermiddag. Lektionen är dessvärre bara 20 minuter lång. Linn skulle gärna spela den dubbla tiden! Sedan övar hon förstås dagligen hemma. Jag skulle tro att det blir 40-60 minuter per dag. En stund på morgonen, en stund efter skolan och en stund på kvällen.

Det instrumentala stycket Ballade pour Adeline skrivet av Paul de Senneville och Olivier Toussaint har Linn tränat många timmar på. Det sitter inte i ryggmärgen ännu men hon spelar stycket bra. Lyssna gärna!

 

Besök vår Insamling till förmån för Barndiabetesfonden som genomförs med hjälp av Charity Storm under perioden 14 november 2013 till 21 februari 2014.

3 Kommentarer

  1. Hur hinner hon leka med kompisar?

    • Hoppas inte du misstycker att jjag frågar, men jag tycker det är den bit som lätt blir lidande när barnen har mycket omkring sig. Hoppas på att du kanske har något tricks för hur man hinner.

      • Hej! Dygnet har som bekant bara 24 timmar och att stressa är inte vår grej. Balans och harmoni är våra ledord. Linn fick ganska tidigt välja mellan att höja sin träningsdos i simningen eller ha tid för kompisar och för henne var valet enkelt. Att spela piano tycker Linn är kul och det är ett bra komplement till den fysiska träningen anser jag. När din fråga nu kom så passade jag på att fråga Linn och då svarade hon glatt att hon leker med sina klasskamrater på rasterna och att hon är med sina simkompisar före och efter träningen. Så för oss är det inget problem. Hoppas du finner en lösning som fungerar för er. Vänliga hälsningar Anna

Lämna en kommentar


5 − fem =