Häng med i bloggen du också

Den 14 november är det Världsdiabetesdagen! Fram till dess ska jag försöka – jag lovar inte att jag lyckas – publicera nya och gamla läsvärda blogginlägg som har ett syfte: att öka kunskapsnivån och förståelsen kring sjukdomen diabetes typ 1.

Häng med i bloggen du också även om du anser att du redan kan allt. Kanske lär du dig någonting nytt? Kanske ser du saker och ting ur ett annat perspektiv efter de här 14 dagarna? Ibland kan jag nämligen överraska! Och du vet väl att repetition är kunskapens moder.

Välkommen tillbaka imorgon!

 

Barndiabetesfonden stödjer forskning som syftar till att förebygga, bota eller lindra diabetes hos barn och ungdomar. Om du vill kan du hjälpa Barndiabetesfonden hjälpa genom att ge en gåva. Varje gåva – liten som stor – är viktig och skänker hopp om nya framsteg och genombrott. Vi är otroligt tacksamma för människors engagemang och generositet.

SMS:a HOPP till 729 29 så skänker du 50 kronor till forskningen kring barndiabetes.

Inga kommentarer än.

Lämna en kommentar


7 − sex =