iPhone 5S

Följande rader skrev jag i ett blogginlägg i juni 2010 och jag kan bara hålla med mig själv:

Personligen är jag ingen telefonmänniska men jag skulle aldrig klara mig utan min iPhone. Jag kan kolla min mail och surfa. Adressboken och almanackan synkas automatiskt med Jonnys telefon och datorn där hemma och påminner mig om kommande aktiviteter. Jag kan lyssna på utbildnings-CD/musik/radio och titta på film. Det går att fotografera och filma. Mina album finns alltid med mig. Dessutom kan jag ringa, SMS:a och MMS:a – tror dock att jag använder dessa funktioner minst.

Här och nu erkänner jag att jag har en svaghet. När Apple släpper en ny iPhone modell så vill jag ha den! Förra året tömde jag mitt klädkonto men i år var jag smart nog att spara undan lite pengar. I morse beställde jag den – en rymdgrå iPhone 5S 64 GB! Jag ser fram emot att hålla den i min hand!

Om du är intresserad av min nuvarande telefon – en svart iPhone 5 32 GB – så hör gärna av dig!

Inga kommentarer än.

Lämna en kommentar


7 − tre =