Den perfekta tavlan

Redan i våras började jag och Jonny söka efter den perfekta tavlan att ha över soffan i vårt kommande boende (läs på Stenhuggargränd, där vi bor idag alltså). Vi besökte olika butiker i olika städer, vi sökte med ljus och lykta på internet. Men vi fann inte det vi sökte.

När vi hade bott några veckor på Stenhuggargränd bad jag Linn om hjälp. Jonny och jag höll på och fixa i lägenheten och Linn hade tid över. Jag sade att vi önskade en canvastavla i widescreenformat. Färgerna skulle vara grön, svart (som soffan) och grå (som rullgardinen, kuddarna och mattan). Motivet skulle symbolisera balans och harmoni som är våra ledord. Gärna svarta stenar som balanserar på varandra sade jag.

Efter några förslag som vi ratade ropade Linn: ”Nu har jag hittat den!” Och det hade hon sannerligen gjort (det är bara formatet som inte stämde helt). Nu hänger canvastavlan över soffan här hemma och den känns helt enkelt perfekt. Och företaget vi beställde ifrån har jag bara positivt att säga om. Canvas Of Sweden har imponerande service och kvalitet. Besök gärna deras hemsida.

Inga kommentarer än.

Lämna en kommentar


3 + sex =