Två veckor tillbaka

Om jag tittar tillbaka två veckor i sommar kan jag konstatera att jag har varit på fyra utflykter: Stockholm, Forsvik, Göteborg och Hökensås. I Stockholm var vi på Skansen och lyssnade på allsång, nästa dag var vi på ABBA The Museum. Det coolaste på ABBA The Museum var när jag gick upp på scen och fick sjunga en ABBA låt. När man tittade på såg man ABBA bredvid i 3D. På eftermiddagen gick vi i Gamla Stan. Och så åt vi Djurgårds glass.

Andra utflykten var bara pappa och jag. Då gick vi en vandring från Forsvik och vidare en mil i skogen, en smal smal stig med högt gräs och buskar. Sedan övernattade vi vid en sjö i tält. I Göteborg gick vi på Liseberg en dag, min favorit attraktion är träbanan Balder. Andra dagen gick vi i Slottsskogen och spelade äventyrsgolf. Fjärde utflykten var också bara pappa och jag då vi var i Hökensås och flugfiskade. Jag fick napp två gånger, men fick inte upp fiskarna, den ena av fiskarna var ca 40-50 cm lång. Sedan fick pappa ett napp också. Jag fick sedan vara med och titta på när han rensade den. Nästa dag åt vi fisken (regnbåge) till lunch.

Det här inlägget skrev Linn i början på veckan. Ber om ursäkt för sen publicering.
Anna

Inga kommentarer än.

Lämna en kommentar


+ 1 = två