Livstecken

Här kommer ett litet livstecken från mig. Jag vill bara meddela att jag har överlevt flytten och att vi nu är på plats i vår nya lägenhet på Stenhuggargränd 1 B i Skövde. Som ni har märkt har jag varken haft tid, energi eller skrivarlust att hålla bloggen uppdaterad och så kommer det nog fortsätta en tid till. Nu ska jag fokusera på att återhämta mig och fortsätta se till att Linn har det bra. Men vem vet, ett och annat blogginlägg kanske det blir.

Idag ska Linn och Jonny ut och vandra på Västra Vätterleden. De planerar att övernatta vid en liten sjö. En aktivitet de båda ser fram emot mycket. Och för första gången sedan Linn insjuknade i diabetes typ 1 den 11 januari 2009 kommer jag varken finnas vid hennes sida eller vara anträffbar på telefon. När jag har publicerat det här inlägget ska jag stänga av datorn och telefonen och bege mig till Arena Skövde och köra ett kortare styrketräningspass och därefter ett vattenpass. Sedan åker jag med min syster till Tibro och förhoppningsvis tillbringar jag dagen på hennes altan i en solstol. Det kommer bli en toppendag för oss alla tre på olika sätt.

Önskar alla en fin lördag och en fortsatt fin sommar!

Inga kommentarer än.

Lämna en kommentar


åtta × 5 =