100 år tillsammans!

För ett par år sedan slog det mig att jag, Linn och Jonny fyller 100 år tillsammans under 2014. För den nyfikna kan jag avslöja att jag fyller 40 år, Linn fyller 11 år och Jonny fyller 49 år. Inom loppet av mindre än tre veckor dessutom. Vi bestämde oss ganska snabbt för att börja spara ihop pengar till en resa för att fira vår 100-årsdag!

Och nu är resan bokad! Det blir en favorit i repris. Vi återvänder till Curaçao – en soldränkt ö på 12:e breddgraden, 70 km norr om Venezuela, utanför orkanbältet i Karibiska havet. Det känns alldeles underbart. Till vår glädje kommer min syster och hennes man att följa med oss. Det kommer bli fantastiskt roligt! Jag känner mig enormt tacksam för att vi har möjlighet att göra den här resan.

Inga kommentarer än.

Lämna en kommentar


− 4 = ett