Glad Midsommar!

Idag är det Midsommarafton. Många kommer fira traditionsenligt, dock inte vi. Eller rättare sagt – vår tradition är att ibland göra andra saker än det människor i allmänhet tänker på. Vi har till exempel firat jul på Selma Spa+ och på ön Boa Vista. Midsommarafton 2003 gifte vi oss.

Vi inleder Midsommarafton på Actic – Jonny och jag ska köra veckans andra respektive tredje styrketräningspass. Linn kommer sannolikt sitta uppkrupen i en soffa och läsa under tiden. Hon har vilodag idag efter fyra tuffa träningsdagar. Därefter planerar vi att fortsätta upp till Billingens fritidsområde. Långpromenad (aktiv vila är bra!) och korvgrillning står på programmet. Senare i eftermiddag ska vi besöka min mamma i Tibro. Jag vet att hon kommer bjuda på jordgubbar och glass. Det kommer bli en toppendag helt enkelt!

Vi önskar alla en riktigt skön midsommarhelg – vad ni än bestämmer er för att göra!

Inga kommentarer än.

Lämna en kommentar


tre − 2 =