Flytten närmar sig med stormsteg

Förra året planerade jag ofta kommande blogginlägg i tanken under mina långpromenader. När jag satte mig framför datorn var dock orden som bortblåsta och ni fick sällan ta del av allt jag ville förmedla. Likadant har det varit den senaste veckan. Många blogginlägg har planerats men jag har inte ens tagit mig tiden att sätta mig framför datorn och försöka få det på pränt. Dagens blogginlägg kunde lika gärna ha haft rubriken: Jag har nått mitt mål eller Idag firar vi 10-årig bröllopsdag eller Träningsläger med Linn. Jag väljer dock att berätta om att flytten närmar sig med stormsteg. Det är nämligen det jag tänker mest på just nu.

Vi har beställt och/eller inhandlat rullgardiner, trätrall i teak, lite nya möbler och husgeråd. Vi har sagt upp hyreskontrakt och elavtal, gjort flyttanmälan och besökt flera olika banker. Vi har varit på slutbesiktning och faktum är att nu är det bara 8 dagar kvar tills vi får nyckeln till lägenheten på Stenhuggargränd 1 B. Jag behöver väl knappast tillägga att jag längtar otroligt mycket! Sanningen är dock den att det kommer bli stentufft under flytten och i efterförloppet. Av erfarenhet vet jag att jag kommer jobba för hårt och för mycket samt vila för lite och det klarar inte min arma kropp av. Den konstanta smärtan i nacke och huvud liksom den utstrålande smärtan och domningskänslorna i armar och händer kommer öka. Dessutom kommer tröttheten, koncentrationssvårigheterna, minnessvårigheterna, ljudkänsligheten etc att förvärras. Trots det längtar jag! Vem vet, jag kanske klarar det bättre den här gången. Jag känner mig vältränad och i form.

Nedräkningen fortsätter alltså – 8 dagar kvar…

Inga kommentarer än.

Lämna en kommentar


+ två = 5