Blandade känslor

Eftermiddagen började så enormt bra men slutade med en riktig flopp. Jag sitter här och känner mig arg, lurad, besviken och ledsen. Vi tar det från början.

Idag hade Linn ingen organiserad simträning med Skövde SS. B-gruppens båda ledare var nämligen bortresta. Men det löste vi på egen hand – att träna är en del av vårt liv och inget vi vill vara utan! Efter skolan cyklade vi hem och packade om väskorna. Sedan tog vi bilen upp till Billingens fritidsområde. Vi började med att gå 2,5 km spåret raskt tillsammans. Andra varvet gick jag ensam. Linn sprang före och stannade till på crosstrainingbanans stationer som finns längs med spåret. På bilden ser ni Linn utföra axelpress.

Solen sken och fåglarna kvittrade. Vi kände oss pigga och fulla med energi. Jag har sagt det förut och jag säger det igen – jag älskar verkligen Billingens fritidsområde. Miljön är alldeles underbar.

Efter promenaden/löpturen fortsatte vi till Billingebadet som öppnade idag. Vi var båda förväntansfulla inför vårt första besök. Det visade sig dock bli dagens flopp. Tjejen som stod i kassan meddelade oss att det inte gick att köpa säsongskort än. De skulle finnas tillgängliga först senare i veckan, trodde hon. Vi fick därför snällt betala vanlig entré: 40 kr för mig och 30 kr för Linn. När vi kom till omklädningsrummet insåg vi att det kostar 5 kr att ta en snabb dusch. Det började kännas hutlöst – hade vi inte betalt entré?!

Trots allt var jag laddad för ett träningspass och hoppade i. Temperaturen i bassängen var högst 24 grader – personligen tycker jag att det är kallt. De senaste åren har vi varit bortskämda med sköna 28 grader på Tinnerbäcksbadet i Linköping. Till min förvåning och bedrövelse visade det sig också att bassängen är för grund för att jag ska kunna vattenjogga. Det var bara att stiga upp igen. Jag känner mig som jag skrev i inledningen arg, lurad, besviken och ledsen. Nu gäller det att mobilisera kraft och blir glad igen. Jag ska försöka se det positiva – att jag får träna inomhus i värmen, eller nåt?!

Inga kommentarer än.

Lämna en kommentar


× fem = 15