En skön dag

Inledde dagen med en långpromenad tillsammans med Linn som cyklade bredvid. Jonny tog det lugnt hemma efter att ha fått en allergisk chock efter löprundan med Linn i torsdags. Allergisk chock är förstås inte den rätta termen men jag har aldrig sett någon få så kraftiga symtom på så kort tid. Han började nysa och hans ögon kliade, sved och blev alldeles röda och svullna. Men framför allt började det rinna från hans ögon och näsa och då menar jag verkligen att det rann. Det droppade som från en kran. I fredags tillkom huvudvärk och trötthet. Igår var han riktigt tagen. Märkligt med tanke på att han tidigare år som mest har nyst några gånger när det har varit mycket pollen i luften. Men jag har mina teorier som jag kanske återkommer till vid ett senare tillfälle.

Under promenaden imorse passerade vi Stenhuggargränd 1 B. Som ni kan se på bilden börjar det ta form riktigt bra. Nedräkningen fortsätter – 63 dagar kvar…

Efter långpromenaden tog Linn och jag bilen till min syster i Tibro. Linn hoppade hopprep och hoppstylta och vi satt på altanen och solade. När solen gick i moln kändes vindarna iskalla. Men vi satt kvar under en fleecefilt och njöt av att kunna sitta ute och få frisk luft.

Klockan 15:30 lyssnade vi till presskonferensen som fackförbundet Kommunal och Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) gemensamt hade kallat till. Som ni säkert redan känner till blir det ingen strejk. Båda parterna är överens och har sagt ja till budet. Vad det innebär i praktiken får framtiden utvisa. Det talades mycket om handlingsplaner hit och dit och om ”verksamheten tillåter” vilket den mycket sällan gör… För oss innebär det att Linn har simträning som vanligt imorgon. Hade det blivit strejk hade nämligen Arenabadet stängt.

Önskar alla en fin vecka!

Inga kommentarer än.

Lämna en kommentar


åtta − 1 =