Löprunda tur och retur Billingebadet

I onsdagskväll innan Linn skulle lägga sig sade hon: ”Pappa! Vill du springa med mig imorgon?” På den frågan svarade Jonny ja men frågan är om han hade gjort det om han hade vetat vad som väntade honom. Faktum är att han var så trött när han kom hem från löprundan att han ville lägga sig ner och dö. Vilket Linn tyckte var ett osmart val. Då skulle han ju missa det goda mellanmålet med keso, hallon och äpple.

Det var jag som föreslog var de skulle springa men det blev lite längre än tänkt då Jonny missuppfattade vägen. Hur som helst så sprang de förbi bostaden vi ska flytta till och vidare upp till Billingens fritidsområde. Linn ryckte i backen och kom upp till Billingebadet flera minuter före Jonny. För er som inte har varit i de här trakterna kan jag berätta att det är en rejäl backe – närmare bestämt 150 höjdmeter! Istället för att pusta ut vid Billingebadet så sprang Linn och mötte Jonny så för hennes del blev det en löprunda på totalt 10,8 km. Och så här glad och nöjd såg hon ut när hon kom hem! Jonny ville inte vara med på foto.

Inga kommentarer än.

Lämna en kommentar


5 + ett =