En fantastisk dag på berget Billingen

Idag har Linn haft ledigt från simningen med Skövde SS och eftersom solen sken från tidig morgon bestämde vi oss för en utflykt till Billingens fritidsområde. Jag valde att promenera dit för att få lite fysisk aktivitet – 5,4 km och cirka 150 höjdmeter senare var jag framme på skidstadion. Klockan var då strax före halv tio. Linn och Jonny som åkte bil uppför berget med skidutrustning, solstolar och mat hade hunnit slå läger i solen.

Det här var sjunde gången som Linn åkte längdskidor i sitt liv och hennes teknik blir bara bättre och bättre. Under dagen har hon åkt 20 km fördelat på ett förmiddags- och ett eftermiddagspass. Innan vi åkte hem klockan 16:30 tog vi en promenad runt Åsbotorpssjön. Vi stannade också till vid utsiktsplatsen. Skövdes stadssiluett tilltalar oss dock inte – industriområdena med sina höga och fula skorstenar dominerar dessvärre bilden.

Bilden när hon åker skidor är från Skärtorsdagens eftermiddag.

Tanken var egentligen att vi skulle ha åkt hem efter lunch men vädret var alldeles för fint för det. Våra planer att åka till Arenabadet och leka i upplevelsebadet och besöka Aqua Vitalis – Relax som har 10-års gräns på söndagar får helt enkelt bli en annan gång. Det kommer garanterat söndagar framöver när det varken är simtävlingar eller fint väder.

Inga kommentarer än.

Lämna en kommentar


fyra × = 12