En helt vanlig ovanlig familj – januari

Jag och Malin i filmen En helt vanlig ovanlig familj har minst två saker gemensamt. Vi är båda mammor till ett barn med diabetes typ 1 och vi vill båda öka kunskapsnivån och förståelsen kring sjukdomen. Bara i Sverige finns det cirka 50 000 människor med diabetes typ 1 och alla har sin berättelse. Det här är Malins berättelse – ta gärna del av den.

I den första delen av tolv får du chansen att lära känna familjen Nyman och sexåriga Nike som har typ 1 diabetes sedan tre år tillbaka. Malin berättar vad som hände när Nike insjuknade och om hennes och familjens reaktion på diagnosen.

Berättare & manus: Malin Nyman
Film & redigering: Finn Nyman
Musik: Wonder Russell & Joe Varela ”Mothers” & ”Sea People” www.bellawonder.com
Producerad av Nyman & Nyman i samarbete med Svenska Diabetesförbundet och Diabetesfonden.
Med finansiering från Harry & Elsa Nilssons testamente.
Denna kortfilm är licensierad enligt en Creative Commons Attribution-NoDerivs 3.0 Unported licens www.creativecommons.org/licenses/by-nd/3.0/

Inga kommentarer än.

Lämna en kommentar


7 × = tjugo åtta